Sloterweg 303-e - Badhoevedorp

  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 01 Gevel 01a
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 02 Gevel 01b
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 03 Plattegrond begane grond 01a
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 04 Plattegrond 1e etage 01a
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 05 Plattegrond begane grond 01b
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 06 Tussenetage 01a
  • Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp Foto 07 Tussenetage 01b

Verhuurd    
Gebruiksoppervlakte wonen: 300 m² Bouwperiode: 2001

Te huur multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en gratis parkeergelegenheid nabij @Schiphol aan de Sloterweg 303-e @Badhoevedorp

 

Deze representatieve bedrijfsruime is te gebruiken als showroom, voor opslag, als praktijkruimte en heeft een kantoorruimte en heeft vier eigen parkeerplaatsen en ligt @Badhoevedorp en op 10 minuten van Schiphol.

 

Entree met op de begane grond een kantoor/bedrijfsruimte met kitchenette en toiletten, een tussenvloer ten behoeve van opslag en op de verdieping een kantoorruimte met airconditioning en pantry. Tevens zijn er 4 eigen parkeerplaatsen.

 

Deze op een zeer centrale locatie gelegen bedrijfsruimte is multifunctioneel en dus voor vele doeleinden  te gebruiken. Op de begane grond bevindt zich de entree met een ruimte met kitchenette, een kantoor-/bedrijfsruimte, twee toiletten en een trap naar de verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich vier kantoorruimtes met airconditioning, een pantry en twee toiletten. Op de tussenvloer is er ruimte voor opslag.

 

De bedrijfsruimte (bouwperiode 2001) is gevestigd in een goed onderhouden kantoorgebouw en beschikt over circa 150 m² gebruiksoppervlak beneden en circa 150 m² gebruiksoppervlak boven (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm). Het pand wordt omringd door meerdere modebedrijven.

 

Indeling:

Begane grond: entree, ruimte met keukenblok (circa 25 m²), kantoor-/bedrijfsruimte, twee toiletten en trap naar de verdieping

Tussenvloer: ruimte voor opslag

1e verdieping: 4 kantoorruimtes met airconditioning (circa 25 m², 38,5 m², 38,5 m² en 12 m²), pantry en twee toiletten.

Parkeren:

De bedrijfsruimte beschikt over 6 eigen parkeerplaatsen. Naast de eigen parkeerplaatsen zijn er nog

vrije parkeergelegenheden op het terrein aanwezig.

 

  • Gastentoilet
  • Eigen grond

Ligging:

Deze op een zeer centrale locatie, aan de rand van Badhoevedorp, gelegen bedrijfsruimte bevind zich

op een kleinschalig bedrijventerrein dicht bij de oprit van de snelweg A9/A5. De locatie is daardoor

goed bereikbaar en toegang is mogelijk 24 uur per dag.

 

Bereikbaarheid:

Het object is uitstekend bereikbaar met de auto door de verbinding met de rijkswegen A9 in de richting

Haarlem, Amsterdam en Utrecht, de A4 in de richting Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en de N201

richting Aalsmeer. De luchthaven Schiphol is binnen enkele minuten eveneens uitstekend bereikbaar.

 

Bijzonderheden:

- De huurprijs is exclusief servicekosten, gas, water, elektra en internet.

- Het pand heeft een eigen gas-, elektra- en wateraansluiting. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de contracten en meters.

- Huuraanpassing: jaarlijks op 1 april, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens CPI gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

- Servicekosten € 35,- per maand voor onderhoud terrein, raambewassing, cv-onderhoud, onderhoud overheaddeur en alarm.

- Verwarming door middel van Cv-installatie

- Glasvezel verbinding mogelijk

 

Voorzieningen:

- Overhead deur;

- Uitgebreide groepenkast

- Heaters

- Cv-ketel;

- Dubbele toiletgroep

- Alarm

 

Huur termijn:

In overleg maar met een minimum van 3 jaar.

 

Betaling:

Huur en servicekosten bij automatische betaling op of voor de eerste van iedere maand vooruit.

 

Aanvaarding:

Per 1 januari 2020.

 

Zekerheidsstelling:

Borg van 3 maandenhuur.

 

Onderhoud:

Het object is in goede staat van onderhoud.

 

Opleveringsniveau:

De bedrijfsunit wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Alle voorzieningen als elektra, gas, water en

telefoon/kabel zijn aanwezig.

 

Speciale bepalingen:

- Het gehuurde is niet bestemd voor wonen.

- Overeenstemming zal onder voorbehoud van toestemming opdrachtgever zijn.

- De opdrachtgever behoudt zich, zonder opgave van reden, het recht voor een overeenkomst met een kandidaat te weigeren.

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland met in 2019 12.650 inwoners. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten, sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Voorts zijn er de Oude Haagsebrug en de Lijnderbrug die een verbinding vormen met Amsterdam-Nieuw-West. Langs de ringvaart komt men in het noordwesten over de Akerdijk bij het dorp Lijnden, in het zuidoosten over de Nieuwemeerdijk bij de buurtschap Nieuwe Meer.

Badhoevedorp is genoemd naar de modelboerderij de Badhoeve van Jacob Paulus Amersfoordt, burgemeester van Haarlemmermeer. Deze in 1854 gebouwde boerderij was weer vernoemd naar een strandje aan het destijds Haarlemmermeer op de plek waar later het niet meer bestaande Akerbad stond in Sloten waar een badgelegenheid was. Deze boerderij trok al spoedig na de bouw de aandacht vanwege de revolutionaire landbouwmethoden. Onder andere koningin Sophia heeft de boerderij nog bezocht.

Aanvankelijk was Badhoevedorp niet veel meer dan een paar huizen om de modelboerderij “de Badhoeve” aan de ringdijk van de Haarlemmermeer, maar vanaf de jaren ’30 werd het dorp uitgebreid als tuindorp bij Amsterdam. Zo kon aan de werknemers van het nabijgelegen Schiphol huisvesting worden geboden. De nieuwe bevolking was voor de overgrote meerderheid afkomstig uit de stad. Dit, en de nabijheid van Amsterdam, zullen de oorzaak zijn dat Badhoevedorpers zich ook nu nog meer verbonden voelen met de stad dan met Haarlemmermeer. Van eind jaren dertig tot begin jaren zeventig was het dorp het grootste van de Haarlemmermeer.

In 1936 werd de naam van het dorp officieel door de Haarlemmermeerse gemeenteraad vastgesteld als Badhoevedorp. Voor die tijd stond het bekend als Badhoevebuurt.

De oorspronkelijke modelboerderij de Badhoeve werd in 1990/’91 gesloopt.

Badhoevedorp is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer en is grenzend aan de westzijde van Amsterdam. Badhoevedorp is gelegen in de voormalige Haarlemmermeer polder, welke halverwege de negentiende eeuw definitief werd drooggelegd. Vanaf die tijd draaide de economie veelal om de agrarische sector.

Na de tweede wereldoorlog veranderde dat al vrij snel. Schiphol groeide door tot een belangrijke luchthaven en een belangrijke werkgever. Hierdoor ontstond een explosieve uitbreiding van economische activiteiten rondom Schiphol. Een groot gedeelte van de meer dan 11.000 inwoners van Badhoevedorp, werken dan ook in deze regio en wonen tevreden dicht bij, hebben er het gemak van, zonder dat de vliegtuigen over het dorp vliegen.

Wijken

Badhoevedorp omvat de volgende wijken: Bouwlust, Noordwest, Zuid-centrum, en Noordoost. Deze namen zijn niet bij de bewoners bekend. Er zijn informele wijknamen die wat gangbaarder zijn, zoals het Groene Dakendorp, alwaar de dure villa’s inderdaad groene daken hebben, en de Vogelbuurt, alwaar de straten naar bekende vliegtuigen van de KLM uit de jaren dertig vernoemd zijn (en die waren op hun beurt weer naar vogels vernoemd).

Verkeer en vervoer

Van 8 augustus 1967 tot 10 april 2017 liep de autosnelweg A9 dwars door het dorp. Na jaren plannen om deze rijksweg ten zuiden van Badhoevedorp om te leggen werd deze wijziging definitief na een besluit in de gemeenteraad van Haarlemmermeer op 20 oktober 2005. Na een in 2007 begonnen inspraakronde werd op 24 april 2012 het definitieve tracébesluit getekend door verkeersminister Schultz van Haegen. Eind 2012 deed de Raad van State uitspraak over eventueel ingesteld beroep. In het najaar van 2013 werd een start gemaakt met de bouw.

Op 17 en 19 december 2016 werd de nieuwe rijbaan in de richting Amstelveen (linkerrijbaan) in gebruik genomen. In april 2017 volgde de omlegging in de richting Haarlem (rechterrijbaan). Op 10 april 2017 reed de laatste auto de andere kant op. Aansluitend hierop voorziet het ‘Masterplan Badhoevedorp in de bouw van nieuwe woningen op de plaats van de oude snelweg.

Aan de zuidoostkant van Badhoevedorp kruisen autosnelwegen A9 en A4 bij het knooppunt Badhoevedorp. Langs Badhoevedorp loopt tevens de provinciale weg N232, lokaal beter bekend als de Schipholweg.

Langs het dorp loopt een spoorlijn maar deze heeft er geen station. Connexxion buslijnen 192 en 195 doen het dorp wel aan. Buslijn 194 van het Schipholnet en 356 van R-net hebben langs de rand van het dorp een halte.

Industrie en nijverheid

Badhoevedorp kent twee grote industrieterreinen, waar vooral bedrijven gevestigd zijn en geen fabrieken: de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Het winkelcentrum van Badhoevedorp bevindt zich aan de Sloterweg en het Lorentzplein.

Scholen

Badhoevedorp heeft tegenwoordig enkel basisscholen, te weten de:

  • Burgemeester Amersfoordtschool (openbaar),
  • G.Th. Rietveldschool (Daltononderwijs),
  • Dr. Plesmanschool (rooms-katholiek), vroeger de Sint Jozefschool geheten.
  • Oranje-Nassauschool (protestants-christelijk).

In het dorp was ook bloeiend voortgezet onderwijs, met het openbare Haarlemmermeer Lyceum en de christelijke Oranje Nassau School. De eerste vestiging van het lyceum was in Badhoevedorp, met docenten als Henriëtte Boas en leerlingen als Bas Heijne. Later kwam er er een tweede vestiging in Hoofddorp, nadat deze door de gemeente tot hoofdvestiging was verklaard werd het lyceum in Badhoevedorp in 1985, ondanks het hoge leerlingenaantal, gesloten. Voor het vervolgonderwijs zijn de scholieren uit het dorp sindsdien aangewezen op Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of Amstelveen.

 

Kerken

Badhoevedorp heeft twee kerken: de rooms-katholieke HH. Engelbewaarderskerk en de Pelgrimskerk behorend aan de gemeente Badhoevedorp/Lijnden van de Protestantse Kerk in Nederland. De Pelgrimskerk is de voormalige Gereformeerde Kerk. De hervormde Immanuelkerk heeft begin 21e eeuw moeten wijken voor appartementen.

Sport

In Badhoevedorp zijn verschillende sportverenigingen actief. Dit zijn:

R.K.S.V. Pancratius (voetbal)

SC Badhoevedorp (voetbal, honkbal, softbal)

Kombij Sport (volleybal, atletiek, tafeltennis)

TV Badhoevedorp (tennis)

KV Badhoevedorp (korfbal)

ZV de Waterwolf (zwemsport, waterpolo, duiken)

BC Badhoevedorp (badminton)

Kringroep den Aemstelle (hondensport)

Badhoevese Bridgeclub (kaarten)

Net over de brug van Badhoevedorp in Amsterdam-Sloten is hockeyclub Xenios

Scoutinggroepen

Buiten de sportverenigingen telt Badhoevedorp ook twee scoutinggroepen, te weten:

Leeghwatergroep (waterscouting)

Lady Baden Powell (landscouting voor meisjes)

Conclusie

Deze charmante woning ligt op goede afstand van het centrum, waar diverse leuke winkels van hoge kwaliteit en met nog echte service en kennis zich bevinden. Het dorp heeft drie supermarkten en twee banken en een openbare bibliotheek. Er zijn goede gerenommeerde scholen, diverse sport- en recreatievoorzieningen, ouderenvoorzieningen, speelvoorzieningen en veel groen.

Kortom een prettige leefomgeving dicht bij het centrum van Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp, nabij het Amsterdamse bos en aan het water van de ringvaart en de Nieuwe Meer.

Badhoevedorp heerlijk om te wonen.                        

Bron: Wikipedia

Locatie