Wie zijn wij

Wie zijn wij


Wie ben ik?

Ik ben Danny Manasse en sinds 2000 eigenaar, directeur en Registermakelaar- en taxateur van en bij Onkenhout Makelaars, getrouwd en samen hebben we twee jongens van 8 en 14.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben geboren op 01 mei 1967 in Amersfoort en heb ervaring opgedaan bij Reimus & Snel in Leusden en bij Martin Nefkens makelaardij in Amersfoort, voordat ik op 01 mei 1998 bij Onkenhout Makelaars kwam werken. In 1989 ben ik vanuit Amersfoort naar Amsterdam verhuisd en vanuit daar gewerkt en ervaring opgedaan.

Waar woon ik?

Ik woon sinds 2001 in Badhoevedorp, nadat ik in de 12 jaar daarvoor in Amsterdam heb gewoond. Onder meer op de Stadhouderskade en bij het Hoofddorpplein.

Waar kan je me bereiken?

Ik ben het beste via kantoor te bereiken op 020-659.22.63. Mobiel ben ik beperkt bereikbaar, omdat ik, als ik niet op kantoor ben meestal op afspraak ben en het dan niet zo handig is als ikdaar gebeld wordt. Na 17.00 uur wordt de telefoon automatisch doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon en als ik kan dan neem ik meestal op. Het beste kan je me via mijn mail d.manasse@onkenhoutmakelaars.nl bereiken.


Wie ben ik?

Ik ben Jessie Oranje en werk sinds 2017 bij Onkenhout Makelaars. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam als kandidaat-makelaar.

Waar kom ik vandaan?
Ik kom uit Badhoevedorp. Hier ben ik geboren en getogen.

Waar woon ik?

Ik woon in Badhoevedorp. Het is hier erg prettig wonen. Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn dichtbij.

Waar kan je me bereiken?

Ik ben te bereiken via het kantoornummer 020-659.22.63 of per mail info@onkenhoutmakelaars.nl.


Wie ben ik?

Ik ben Ingrid van Loon en werkt sinds april 2019 bij Onkenhout Makelaars als kandidaat-makelaar. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, 2 zoons en 2 katers in Hoofddorp waar we het heerlijk naar ons zin hebben.

In onze vrije tijd zijn we binnen ons gezin allemaal erg druk bezig met waterpolo. Er wordt zo goed als iedere weekdag getraind en in het weekend staan de wedstrijden op de planning. In de spaarzame vrije tijd trekken we er graag op uit, bij voorkeur naar het buitenland met een rugzak op.

Waar kom ik vandaan?

Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en ben na uitstapjes in Zoetermeer en Voorburg uiteindelijk in 1996 in Hoofddorp beland. Voorheen heb ik in Den Haag , Rotterdam en Amsterdam gewerkt binnen de financiële dienstverlening maar uiteindelijk een nieuwe uitdaging gezocht binnen de makelaardij hier in Badhoevedorp.

Waar woon ik?

Vanaf 2003 wonen wij in de wijk Floriande in Hoofddorp, op het (vinden wij) mooiste eiland, in een heerlijke woning. We zitten aan de buitenrand van Hoofddorp met de recreatiegebieden om de hoek, maar toch ook vlak bij de doorgaande weg richting A4 en A9 dus alles snel te bereiken. Ook het winkelcentrum en de scholen zijn vlakbij dus wat willen we nog meer? Op deze plek zullen we nog wel menig jaar met plezier blijven wonen.

Waar kan je me bereiken?

Ik ben te bereiken via het kantoornummer 020-659.22.63 of per mail info@onkenhoutmakelaars.nl. Ik werk drie dagen, te weten de maandag, dinsdag en donderdag.