Wie zijn wij

Wie zijn wij


Wie ben ik?

Ik ben Danny Manasse en sinds 2000 eigenaar, directeur en Registermakelaar- en taxateur van en bij Onkenhout Makelaars, getrouwd en samen hebben we twee jongens van 8 en 14.

 

Waar kom ik vandaan?

Ik ben geboren op 01 mei 1967 in Amersfoort en heb ervaring opgedaan bij Reimus & Snel in Leusden en bij Martin Nefkens makelaardij in Amersfoort, voordat ik op 01 mei 1998 bij Onkenhout Makelaars kwam werken. In 1989 ben ik vanuit Amersfoort naar Amsterdam verhuisd en vanuit daar gewerkt en ervaring opgedaan.

 

Waar woon ik?

Ik woon sinds 2001 in Badhoevedorp, nadat ik in de 12 jaar daarvoor in Amsterdam heb gewoond. Onder meer op de Stadhouderskade en bij het Hoofddorpplein.

 

Waar kan je me bereiken?

Ik ben het beste via kantoor te bereiken op 020-659.22.63. Mobiel ben ik beperkt bereikbaar, omdat ik, als ik niet op kantoor ben meestal op afspraak ben en het dan niet zo handig is als ikdaar gebeld wordt. Na 17.00 uur wordt de telefoon automatisch doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon en als ik kan dan neem ik meestal op. Het beste kan je me via mijn mail d.manasse@onkenhoutmakelaars.nl bereiken.

 


 

 

Wie ben ik?

Ik ben Jessie Oranje en ben juridisch medewerker. Sinds 2017 werk ik bij Onkenhout Makelaars. Ik ben basis makelaar en op dit moment bezig met de specialisatie tot kandidaat-makelaar.

 

Waar kom ik vandaan?
Ik kom uit Badhoevedorp. Hier ben ik geboren en getogen.

 

Waar woon ik?

Ik woon in Badhoevedorp. Her is hier erg prettig wonen. Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn dichtbij.

 

Waar kan je me bereiken?

Ik ben te bereiken via het kantoornummer 020-659.22.63 of per mail info@onkenhoutmakelaars.nl.


 

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne van der Kloet (36 jaar) en werkt sinds 2016 bij Onkenhout Makelaars als kandidaat-makelaar. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben 2 kinderen, een jongen van bijna 3 en een meisje, ze is in april 2018 geboren.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten zoals hardlopen, sportschool of paardrijden en in de zomer gaan we graag met de camper op pad.

 

Waar kom ik vandaan?

Ik kom uit Haarlem. Ik heb daar altijd met veel plezier gewoond en gewerkt bij verschillende makelaarskantoren, zowel grote als kleine, en bij een notariskantoor.

 

Waar woon ik?

Ik ben 4 jaar geleden verhuisd naar Rijpwetering (gemeente Kaag en Braassem), dat ligt in de polder, een paar kilometer van Leiden. We hebben thuis enkele koeien, schapen, nandoe’s (kleine struisvogels) en cavia’s.

 

Waar kan je me bereiken?

Ik ben te bereiken via het kantoornummer 020-659.22.63 of per mail info@onkenhoutmakelaars.nl. Ik werk drie dagen, te weten maandag, donderdag en vrijdag.