Over ons

Over ons


Historie

Onkenhout Makelaars bestaat sinds 1909 en heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen in woningmakelaardij, bedrijfsonroerend goed en taxaties in de regio Badhoevedorp en de omliggende dorpen en steden. Onkenhout Makelaars is lid van de NVM en publiceert het onroerend goed onder andere bij Funda;

Sinds de start in 1909 heeft  Onkenhout Makelaars een voorname positie veroverd in de onroerend goedmarkt van Badhoevedorp en de zuidwestkant van Amsterdam. Door deze jarenlange ervaring in woningmakelaardij en bedrijfsonroerend goed beschikt het kantoor over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om tot een succesvolle en prettige samenwerking te komen met u als cliënt.

Sinds 2000 wordt het kantoor geleid door Danny Manasse, die in dat jaar het kantoor overnam van Harry Onkenhout, een van de twee broers die het kantoor van hun vader ( en die weer van hun vader) hadden overgenomen.

Danny Manasse heeft met een klein team getracht de in het verleden opgebouwde kwaliteit te behouden en het uit te bouwen met de mogelijkheden anno nu. Vrijwel alles wat mogelijk is gaat digitaal. Behalve de bezichtigingen, die gebeuren gelukkig nog fysiek en met zelfs met meer aandacht en tijd dan ooit tevoren. Ook is het kantoor in een continue proces bezig om “papier-arm” te werken. Communicatie gaat veelal via de moderne (social) media en alleen contracten met een handtekening gaan nog op papier.

Onkenhout Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en is daardoor gebonden aan hoge eisen, regels, normen en waarden.
Onkenhout Makelaars is ook lid van de MVA, de Makelaars Vereniging van Amsterdam. Deze beide organisaties hebben beide een eigen site www.nvm.nl en www.mva-makelaars.nl en beide een onroerend goed aanbod pagina www.funda.nl en www.mva.nl.

De vestigingsplaats van Onkenhout Makelaars is Badhoevedorp. Dit is dan ook het belangrijkste werkgebied voor het kantoor. Maar ook de zuidwestkant van Amsterdam behoort tot een belangrijk marktgebied. De oorsprong hiervan ligt in de lange historie van Onkenhout Makelaars in de vroegere, nog onontgonnen gebieden, waar beperkte woningbouw en populatie was en waar Onkenhout Makelaars vanuit Badhoevedorp toen (en nog steeds) de ervaring had en daardoor de aangewezen makelaar was. Aangezien Badhoevedorp op de grens ligt van de rest van de Haarlemmermeer en Amsterdam, begeeft Onkenhout Makelaars zich eveneens frequent in de hele Haarlemmermeerpolder en in de rest van de hoofdstad.

Door de economische groei, de expansie van Amsterdam naar de buitengebieden en de internationale aantrekkingskracht van de Luchthaven Schiphol, is de vraag naar woonruimte, maar ook naar de wat kleinschalige bedrijfsruimten, de laatste jaren explosief toegenomen.

Binnen de diensten van Onkenhout Makelaars vallen onder andere alle adviesfuncties binnen het onroerend goed, het taxeren van onroerend goed, het begeleiden bij aankoop en het verkopen van woningen en bedrijfsonroerend goed en het aan- en verhuren van bedrijfsonroerend goed. Ook op het gebied van financieringen wijzen wij u de goede weg.

Kortom bij Onkenhout Makelaars worden ervaring, kennis en service op een vriendelijke klantgerichte manier gebundeld, zodat u als cliënt ook voor de volgende gelegenheid bij Onkenhout Makelaars terugkomt voor weer een deskundig begeleide onroerend goed transactie.

U kunt Onkenhout Makelaars vinden op de
Pa Verkuyllaan 8
1171 EE te Badhoevedorp
Tel.: +31.20.659.22.63
info@onkenhoutmakelaars.nl

Onkenhout Makelaars uw partner bij
– het aan- en verkopen van onroerend goed;
– het aan- en verkopen van bedrijfsonroerend goed;
– het aan- of verhuren van bedrijfsonroerend goed;
– het taxeren van onroerend goed;