Nieuwemeerdijk 425-a - Badhoevedorp

 • 03 Gevelfoto Nieuwemeerdijk 425-a Google
 • 04 Gevelfoto gemarkeerd Nieuwemeerdijk 425-a Google
 • 02 Overzichtsfoto ingezoomd Nieuwemeerdijk 425-a Google
 • 01 Overzichtsfoto Nieuwemeerdijk 425-a Google
 • 20 Nieuwemeerdijk 425-a meterkast
 • 20 Nieuwemeerdijk 425-a CV-ketel
 • 19 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor
 • 18 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor 02c
 • 17 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor 02b
 • 16 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor 02a
 • 15 Nieuwemeerdijk 425-a toilet 02
 • 14 Nieuwemeerdijk 425-a keuken 01b
 • 13 Nieuwemeerdijk 425-a keuken 01a
 • 12 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor 01c met keuken
 • 11 Nieuwemeerdijk 425-a antoor 01b
 • 10 Nieuwemeerdijk 425-a kantoor 01a
 • 09 Nieuwemeerdijk 425-a
 • 08 Nieuwemeerdijk 425-a toilet 01b
 • 07 Nieuwemeerdijk 425-a toilet 01a
 • 06 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01e boven
 • 05 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01e boven
 • 04 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01d
 • 04 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01d boven
 • 03 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01c
 • 02 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01b
 • 01 Nieuwemeerdijk 425-a opslag 01a - overhead deur

Te huur Huurprijs € 1.750 per maand
Gebruiksoppervlak: 175 m²

Te huur @Badhoevedorp Nieuwemeerdijk 425-a

 

Multifunctionele bedrijfsruimte met twee kantoren op kleinschalig bedrijventerrein met nette keuken en twee toiletten.

 

Indeling:

Bedrijfshal: (circa 98 m²) met overhead deur, toilet 1 met fontein en trap naar opslagruimte (circa 27,7 m²)

Kantoor 1: (circa 27,5 m²) met keuken en tweede toilet met fontein

Kantoor 2: (circa 21 m²)

 

Bijzonderheden:

 • De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar
 • De huurprijs is exclusief gas, water en elektra
 • Servicekosten € 75,- per maand voor terrein en onderhoud
 • Verwarming door middel van CV-installatie Remeha
 • Op termijn komt er een grotere loods op het terrein beschikbaar

Ligging:

Deze aan de rand van het dorp en naast de oprit van de snelweg A9 gelegen bedrijfshal is gelegen op een landelijke locatie op een kleinschalig bedrijventerrein. De unit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein met soortgelijke grotere en kleinere units aan de rand van het dorp, tegenover het Amsterdamse Bos, naast de afslag/oprit Aalsmeer van de A9. De locatie is daardoor goed bereikbaar. Toegang is mogelijk 24 uur per dag

 

Bereikbaarheid:

Het object is voldoende bereikbaar met de auto op 2 minuten van de afslag Aalsmeer met een optimale verbinding met de rijkswegen A9 in de richting Haarlem, Amsterdam en Utrecht, de A4 in de richting Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en de N201 richting Aalsmeer. De luchthaven Schiphol is binnen enkele minuten eveneens uitstekend bereikbaar.

 

Opleveringsniveau:

Het object wordt leeg en ontruimd opgeleverd.

 

Onderhoud:

Het object is in goede staat van onderhoud.

 

Opleverstaat:

De bedrijfsunit wordt leeg en ontruimd opgeleverd.

Alle voorzieningen als elektra, gas, water en telefoon/kabel zijn aanwezig.

 

Voorzieningen:

- Overhead deur;

- Entree deuren naar hal en kantoren;

- Diverse ramen;

- Twee cv-ketels;

- Twee toiletten

- Lichtarmaturen;

 

Bouwaard en constructie:

Het bedrijfsgedeelte heeft gemetselde gevels, stalen damwandprofiel dak met isolatie, houten kozijnen, ramen  en deuren.

 

Beschikbaarheid:

Het object is per direct beschikbaar.

 

Bestemming:

Bestemming handel en nijverheid II, Handel en/of reparatie van motorvoertuigen is niet toegestaan.

 

Voorbehoud:

Overeenstemming, zal onder voorbehoud van toestemming opdrachtgever zijn.

Opdrachtgever behoudt zich, zonder opgave van reden, het recht voor een overeenkomst meet een kandidaat te weigeren.

De informatie in deze brochure is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Huurprijs:

Huurprijs € 1.750,-- per maand, exclusief gas, water, elektra;

Servicekosten € 75,-- per maand

Er is geen BTW van toepassing;

 

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland met in 2019 12.650 inwoners. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten, sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Voorts zijn er de Oude Haagsebrug en de Lijnderbrug die een verbinding vormen met Amsterdam-Nieuw-West. Langs de ringvaart komt men in het noordwesten over de Akerdijk bij het dorp Lijnden, in het zuidoosten over de Nieuwemeerdijk bij de buurtschap Nieuwe Meer.

Badhoevedorp is genoemd naar de modelboerderij de Badhoeve van Jacob Paulus Amersfoordt, burgemeester van Haarlemmermeer. Deze in 1854 gebouwde boerderij was weer vernoemd naar een strandje aan het destijds Haarlemmermeer op de plek waar later het niet meer bestaande Akerbad stond in Sloten waar een badgelegenheid was. Deze boerderij trok al spoedig na de bouw de aandacht vanwege de revolutionaire landbouwmethoden. Onder andere koningin Sophia heeft de boerderij nog bezocht.

Aanvankelijk was Badhoevedorp niet veel meer dan een paar huizen om de modelboerderij “de Badhoeve” aan de ringdijk van de Haarlemmermeer, maar vanaf de jaren ’30 werd het dorp uitgebreid als tuindorp bij Amsterdam. Zo kon aan de werknemers van het nabijgelegen Schiphol huisvesting worden geboden. De nieuwe bevolking was voor de overgrote meerderheid afkomstig uit de stad. Dit, en de nabijheid van Amsterdam, zullen de oorzaak zijn dat Badhoevedorpers zich ook nu nog meer verbonden voelen met de stad dan met Haarlemmermeer. Van eind jaren dertig tot begin jaren zeventig was het dorp het grootste van de Haarlemmermeer.

In 1936 werd de naam van het dorp officieel door de Haarlemmermeerse gemeenteraad vastgesteld als Badhoevedorp. Voor die tijd stond het bekend als Badhoevebuurt.

De oorspronkelijke modelboerderij de Badhoeve werd in 1990/’91 gesloopt.

Badhoevedorp is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer en is grenzend aan de westzijde van Amsterdam. Badhoevedorp is gelegen in de voormalige Haarlemmermeer polder, welke halverwege de negentiende eeuw definitief werd drooggelegd. Vanaf die tijd draaide de economie veelal om de agrarische sector.

Na de tweede wereldoorlog veranderde dat al vrij snel. Schiphol groeide door tot een belangrijke luchthaven en een belangrijke werkgever. Hierdoor ontstond een explosieve uitbreiding van economische activiteiten rondom Schiphol. Een groot gedeelte van de meer dan 11.000 inwoners van Badhoevedorp, werken dan ook in deze regio en wonen tevreden dicht bij, hebben er het gemak van, zonder dat de vliegtuigen over het dorp vliegen.

Wijken

Badhoevedorp omvat de volgende wijken: Bouwlust, Noordwest, Zuid-centrum, en Noordoost. Deze namen zijn niet bij de bewoners bekend. Er zijn informele wijknamen die wat gangbaarder zijn, zoals het Groene Dakendorp, alwaar de dure villa’s inderdaad groene daken hebben, en de Vogelbuurt, alwaar de straten naar bekende vliegtuigen van de KLM uit de jaren dertig vernoemd zijn (en die waren op hun beurt weer naar vogels vernoemd).

Verkeer en vervoer

Van 8 augustus 1967 tot 10 april 2017 liep de autosnelweg A9 dwars door het dorp. Na jaren plannen om deze rijksweg ten zuiden van Badhoevedorp om te leggen werd deze wijziging definitief na een besluit in de gemeenteraad van Haarlemmermeer op 20 oktober 2005. Na een in 2007 begonnen inspraakronde werd op 24 april 2012 het definitieve tracébesluit getekend door verkeersminister Schultz van Haegen. Eind 2012 deed de Raad van State uitspraak over eventueel ingesteld beroep. In het najaar van 2013 werd een start gemaakt met de bouw.

Op 17 en 19 december 2016 werd de nieuwe rijbaan in de richting Amstelveen (linkerrijbaan) in gebruik genomen. In april 2017 volgde de omlegging in de richting Haarlem (rechterrijbaan). Op 10 april 2017 reed de laatste auto de andere kant op. Aansluitend hierop voorziet het ‘Masterplan Badhoevedorp in de bouw van nieuwe woningen op de plaats van de oude snelweg.

Aan de zuidoostkant van Badhoevedorp kruisen autosnelwegen A9 en A4 bij het knooppunt Badhoevedorp. Langs Badhoevedorp loopt tevens de provinciale weg N232, lokaal beter bekend als de Schipholweg.

Langs het dorp loopt een spoorlijn maar deze heeft er geen station. Connexxion buslijnen 192 en 195 doen het dorp wel aan. Buslijn 194 van het Schipholnet en 356 van R-net hebben langs de rand van het dorp een halte.

Industrie en nijverheid

Badhoevedorp kent twee grote industrieterreinen, waar vooral bedrijven gevestigd zijn en geen fabrieken: de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Het winkelcentrum van Badhoevedorp bevindt zich aan de Sloterweg en het Lorentzplein.

Scholen

Badhoevedorp heeft tegenwoordig enkel basisscholen, te weten de:

 • Burgemeester Amersfoordtschool (openbaar),
 • G.Th. Rietveldschool (Daltononderwijs),
 • Dr. Plesmanschool (rooms-katholiek), vroeger de Sint Jozefschool geheten.
 • Oranje-Nassauschool (protestants-christelijk).

In het dorp was ook bloeiend voortgezet onderwijs, met het openbare Haarlemmermeer Lyceum en de christelijke Oranje Nassau School. De eerste vestiging van het lyceum was in Badhoevedorp, met docenten als Henriëtte Boas en leerlingen als Bas Heijne. Later kwam er er een tweede vestiging in Hoofddorp, nadat deze door de gemeente tot hoofdvestiging was verklaard werd het lyceum in Badhoevedorp in 1985, ondanks het hoge leerlingenaantal, gesloten. Voor het vervolgonderwijs zijn de scholieren uit het dorp sindsdien aangewezen op Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of Amstelveen.

 

Kerken

Badhoevedorp heeft twee kerken: de rooms-katholieke HH. Engelbewaarderskerk en de Pelgrimskerk behorend aan de gemeente Badhoevedorp/Lijnden van de Protestantse Kerk in Nederland. De Pelgrimskerk is de voormalige Gereformeerde Kerk. De hervormde Immanuelkerk heeft begin 21e eeuw moeten wijken voor appartementen.

Sport

In Badhoevedorp zijn verschillende sportverenigingen actief. Dit zijn:

R.K.S.V. Pancratius (voetbal)

SC Badhoevedorp (voetbal, honkbal, softbal)

Kombij Sport (volleybal, atletiek, tafeltennis)

TV Badhoevedorp (tennis)

KV Badhoevedorp (korfbal)

ZV de Waterwolf (zwemsport, waterpolo, duiken)

BC Badhoevedorp (badminton)

Kringroep den Aemstelle (hondensport)

Badhoevese Bridgeclub (kaarten)

Net over de brug van Badhoevedorp in Amsterdam-Sloten is hockeyclub Xenios

Scoutinggroepen

Buiten de sportverenigingen telt Badhoevedorp ook twee scoutinggroepen, te weten:

Leeghwatergroep (waterscouting)

Lady Baden Powell (landscouting voor meisjes)

Conclusie

Deze charmante woning ligt op goede afstand van het centrum, waar diverse leuke winkels van hoge kwaliteit en met nog echte service en kennis zich bevinden. Het dorp heeft drie supermarkten en twee banken en een openbare bibliotheek. Er zijn goede gerenommeerde scholen, diverse sport- en recreatievoorzieningen, ouderenvoorzieningen, speelvoorzieningen en veel groen.

Kortom een prettige leefomgeving dicht bij het centrum van Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp, nabij het Amsterdamse bos en aan het water van de ringvaart en de Nieuwe Meer.

Badhoevedorp heerlijk om te wonen.                        

Bron: Wikipedia

Locatie